mobil

Make Your Wedding Day Magical with Our DJ Services in Stockholm!

Bröllop är vår passion!

För oss är varje kund speciell och varje bröllop bör vara särskiljande, vilket speglar den personliga smak och stil av bruden och brudgummen. Vi känner en ära att ni överväger att boka dj eller någon av våra tjänster för ert bröllop, och vi kommer att vara uppmärksamma på era unika idéer, händelser, visioner och förväntningar m.m.

Vi finns där när du behöver ställa en fråga!

Vi finns tillgängliga för dig genom hela planeringsprocessen. Ni kan alltid nå oss på vår e-post eller via telefon. E-post har vi som internt krav att svara inom 48 tim. Är det redan en bokning så är det inom 24 tim som gäller, men oftast går det mycket fortare att få ett svar från oss. När ni hyr en DJ via oss, så får ni direkt kontaktuppgifter till er DJ om ni har några frågor eller funderingar.

Vi har musiken för er!

Våra DJ är kreativa och anpassar vår musikstil till er publik eller vilken typ av underhållning ni vill ha på ert bröllop.
Vi är inte begränsade till att spela några få spellistor eller samma spellista på varje fest. Våra DJ:s har en bred blandning av musik från alla decennier som passar alla åldrar och musiksmaker. Från första låten till den sista, kommer våra DJ:s samarbeta direkt med er för att skapa ett musikupplägg som är som ni önskar. Vi välkomnar och är glada för önskemål så att ert bröllop kommer att ha sin egna stil och blir helt unikt för er.

Vi erbjuder olika paket för att passa er budget!

Vi erbjuder ett brett utbud av olika DJ Paket för att möta behoven hos nästan alla plånböcker. Hyr en dj med ljud och ljus från våra prisvärda DJ Paket till ett av våra Bröllops Paket. Känner ni er osäker vilket DJ Paket ni ska hyra så är det inga problem, kontakta oss så rekommenderar vi ett par stycken DJ Paket som kan passar Er.

Över 100-tals nöjda bröllopspar dansar till
vår musik årligen!


När ni planerar ert bröllop, kan ni lita på att vi fokuserar på er och era gäster. "Vi vill inte bara spela musik" Vi vill även försöka skapar atmosfären i er mottagning, injicera energi när det behövs. Vi vill veta eran vision om er bröllops underhållning. Om ni är osäker på exakt vad er vision är, kan vi ge er förslag och hjälper er att skapa den. Vi kommer att erbjuda er idéer samtidigt lyssnar på vad ni vill. Vi kommer alltid att vara uppmärksamma på era idéer och förväntningar.