mobil

Exklusiva DJ-Paket för er som har drömt om denna dag
hela sitt liv och vill ha inget mindre än det bästa.

DJ Uthyrning:

Med vår långa erfarenhet av evenemangs- och underhållningsbranschen så har vi unik kunskap om vad kunder väljer till sina bröllop. Och när det handlar om kvalitén på ljud, ljus och uppsättning, vill många av våra kunder att det ska vara lika viktigt som lokalen och maten som serveras.

Nedan ser ni det vanligaste lösningar som många av våra kunder har valt under åren. Vi erbjuderh unika bröllopspaket för att ge er den glamorösa känslan som även ni kanske vill ha på just ert bröllop. 

Uplights ger värme till er bröllopsmottagning

Bröllopsbelysning är inte en mottagningsdetalj att förbise: Uplighting har kraften att helt förvandla ett rum med en knapptryckning.
Genom att skapa djup och sätta atmosfären samtidigt som du strategiskt lyfter fram detaljer du vill se. Därför är Bröllops- och Eventbelysning något du bör tänka på att ha på ert bröllop. 

Genom att placera Uplighting på golvet runt din lokal kan du accentuera väggarna och taket i din lokal för att skapa djup och känsla i den färg du väljer.

Kvalitetsutrustning tar ert bröllop till en annan nivå

Vi vet att det kan vara lite utanför din komfortzon att boka professionellt ljudutrustning för er stora dag. 
.
Allt handlar dock inte bara om volym utan ljudet är lika viktigt. Vi använder enbart professionell utrustning som kan spela leverera hög volym på dansgolvet samtidigt som det ger ett behagligt ljud av mycket hög kvalitet. 
.
Vi använder oss av lite olika ljudsystem som t.ex Evolve 50 (ca 50-60 personer) eller Bose array system (ca 100 personer). Det ger er som kund en trevlig upplevelse på dansgolvet.
              (Vi kan erbjuda er ljud upp till 1000 personer)

Exklusiva ljuseffekter på ert bröllop

Wash lighting är tekniken att jämnt applicera (färgat) ljus i lokalen och på dansgolvet. Det ger en stor effekt som omsvärmar er. LED-baserade armaturer monteras riktigt högt på ett stativ eller på golvet. 

Färgskiftande "Wash lighting", dessa är bäst att använda när gästerna kommer ut på dansgolvet. Dessa dansgolvslampor förändras med musiken och flödet av evenemanget vilket ger er annan energinivå till bröllpsfesten. Och där man slipper en massa dots (prickar) som snurrar runt.

Vi på DJ Uthyrning använder oss av t.ex. Ape Light maxi v2 inkl. Ape Connect som vi styr via en (Ipad). 

Fotobås ger många minnen

Fotobås är ett roligt tillskott till alla bröllop. Fånga ögonblicket som du kanske inte får med en traditionell fotografering: fåniga ansikten, galna rekvisita, lustiga gruppfoton. Ett fotobås kommer att underhålla och ge energi till dina gäster. Du kan bli förvånad över vad som kommer till liv framför kameran!

  • 13″ – 23″ touchskärm, 
  • Ring Light / Led light för bakgrundsljus
  • Ledljus runtom 
  • Kamera 12 megapixel, 
  • Printer med 700 utskrifter / 1400st fotoremsor 2×6 (en hel rulle)
  • Egen design på utskrifterna som vi hjälper till med

Kontakta oss och berätta hur ni vill ha ert bröllop och låt oss ge er olika förslag. Vi vet att ni är som oss och värdesätter kvalité !
.