mobil

Exklusiva DJ Paket för er som har drömt om denna dag
hela sitt liv och vill ha inget mindre än det bästa.

DJ Uthyrning:

Genom att lyssna till våra kunders önskemål och visioner vet vi att varje brudpar är unikt och har sina egna speciella önskemål till bröllopsfesten. Med vår kunskap och erfarenhet inom bröllopsevenemang är vi stolta över att kunna erbjuda våra kunder exklusiva DJ-Paket. Bröllopspaket har utformats med tanke på att skapa en magisk atmosfär från eleganta ljusarrangemang till ett professionell ljudutrustning som levererar ett klart
och balanserat ljud.
 

Vill du lägga till en touch av nöje och spänning till din bröllopsdag?
Vi erbjuder även fotobås med eller utan skrivare som tar ditt bröllop till nästa nivå.  

Uplights ger värme till er bröllopsmottagning

Bröllopsbelysning är inte en mottagningsdetalj att förbise: Uplighting har kraften att helt förvandla ett rum med en knapptryckning.
Genom att skapa djup och sätta atmosfären samtidigt som du strategiskt lyfter fram detaljer du vill se. Därför är Bröllops- och Eventbelysning något du bör tänka på att ha på ert bröllop. 

Genom att placera Uplighting på golvet runt din lokal kan du accentuera väggarna och taket i din lokal för att skapa djup och känsla i den färg du väljer.

Kvalitetsutrustning tar ert bröllop till en annan nivå

Vi vet att det kan vara lite utanför din komfortzon att boka professionellt ljudutrustning för er stora dag. 
.
Allt handlar dock inte bara om volym utan ljudet är lika viktigt. Vi använder enbart professionell utrustning som kan spela leverera hög volym på dansgolvet samtidigt som det ger ett behagligt ljud av mycket hög kvalitet. 
.
Dessa ljudsystem levererar inte bara exceptionell ljudkvalitet utan har också en elegant design som kommer att höja stämningen i alla miljöer.

Exklusiva ljuseffekter på ert bröllop

Wash lighting är tekniken att jämnt applicera (färgat) ljus i lokalen och på dansgolvet. Det ger en stor effekt som omsvärmar er. LED-baserade armaturer monteras riktigt högt på ett stativ och på golvet. 

Färgskiftande "Wash lighting", dessa är bäst att använda när gästerna kommer ut på dansgolvet. Dessa dansgolvslampor förändras med musiken och flödet av evenemanget vilket ger er annan energinivå till bröllpsfesten. Och där man slipper en massa dots (prickar) som snurrar runt.

Vi på DJ Uthyrning använder oss av t.ex. ApeLight maxi v2, ApeLight Can, ApeLabs Stick XL           inkl. Ape Connect. Allt styrs via en ljuskontroller (Wolfmix) eller en Ipad. 

Fotobås ger många minnen

Att få sitt drömbröllop handlar om de där extra speciella detaljerna som gör din stora dag oförglömlig.
.
Och vad kan vara roligare och mer minnesvärt än att ha en fotobås på din bröllopsmottagning. Ett fotobås är inte bara en plats att ta bilder – det är ett nav för underhållning och skratt för dina gäster!
.
Det är ett fantastiskt sätt att fånga uppriktiga och roliga ögonblick som du kommer att vårda för alltid. Dessutom är det en fantastisk isbrytare för att få alla att mingla och skapa bestående minnen tillsammans. 

 

Gör ditt bröllop unik med ett digitalt fotobås som får alla att le från öra till öra! 

Hyr Ett Exklusivt Bröllopspaket


 Kontakta oss och berätta hur ni vill ha ert bröllop och låt oss ge er
olika förslag allt från våra DJ Paket till våra bröllopspaket.

.