mobil

Skrivare eller bara digitalt

Med en skrivare får varje person bilden antingen en 2×6 fotoremsa eller 4×6 fotoutskrift. Fotoremsan 2×6 är den som är populärast dock så den entendens att hamna överallt och tyvärr till sist hamna eventuellt i en papperskorg.

Med det digitala paketet kan gästerna dela sina bilder direkt vid evenemanget. Varför inte ta foton i GIF format eller spela in en kort video och skicka. Gäster älskar att enkelt dela sina bilder via SMS eller till sina sociala medier direkt vid evenemanget. 

Digital alternativet är det grönaste alternativet
.
Med det digitala alternativet kan du alltid skriva ut bilderna vid ett senare tillfälle.

Placera fotobåset där du vill

Vi vet att vissa platser eller festlokaler kan det vara svåra att ha tillgång till ström där man vill ha fotobåset placerat.
.
Vi kan erbjuda er en extern stömkälla till våra fotobås så slippa ni fundera vart det kan stå, utan funderar istället vart ni vill ställa fotobåset. Våra power station klara både fotobåset och skrivaren i många timmar.

Leverans och montering

Det ska vara enkelt
.
-  Vi levererar och hämtar upp (*läs mer nedan ang transport)
-  Vi monterar och demonterar
-  Vi skapar ett unikt event i vårt fotoprogram för er
-  Vi starta upp programmet och ser till att allt fungerar
 

Fotobåspaket

Dagens fotoprogram kan erbjuda många olika funktioner. Vi tar inget extra för dessa funktioner så som Gif-bilder, (AI) Green Screen med mycket mer. Dock så rekommenderar vi inte att man väljer alla då det kan skapa en lång kö till fotobåset och där eventuellt era gäster väljer att inte ta en bild eller video.

Göra en mall till fotobås

Hur fungerar Canva

Bygga ditt egen fotobås

Gör en förfrågan

Nedan kan ni göra en enkel prisförfrågan till DJ Uthyrning

Övrig information:

Hyrespersonen bär under hyresperioden fullt ansvar för hyrd utrustning. Skadad eller förlorad utrustning skall utan dröjsmål ersättas av hyrespersonen, oavsett om vållande eller olycka föreligger. Det åläggs hyrespersonen att hålla hyrd utrustning försäkrad till dess fulla värde under hyresperioden, samt att förvara den säkert under bruk och när den inte används. Bilder som ni tar kan komma att användas på våran hemsida. Inga rasistiska, politiska, sexistiska, diskriminering eller övrigt som kan påverka något personligt får skickas från våra fotobås. Skulle detta inträffas kommer det att polisanmälas och det är hyrespersonen som bär ansvaret. Med att skicka en förfrågan så godkänner ni detta för framtida eventuella hyra av fotobås från oss på DJ Uthyrning.

Våra fotobås är till för att skapa glädje och framtida minnen.


(*Transport 2* 2,5 mil från Sthlm city enkel resa. Montering/riggning sker ca: 1tim före eventstart

Nyår, julen, påsken, med fler unika helgdagar är det pris enl. överenskommelse.